Τα Νέα Γραφεία της Apple Θα Είναι Τελείως Οικολογικά

Πολλά χρόνια πριν, ο ιδρυτής της Apple κι ένας από τους πιο επιτυχημένους επαγγελματίες στον τομέα της τεχνολογίας, Στιβ Τζομπς, είχε οραματιστεί τα γραφεία της νεοσυσταθείσας τότε εταιρείας. Αν και εκείνη την εποχή το όνειρο έμοιαζε απλησίαστο, σήμερα έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το εμβληματικό Apple Park.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό πόνημα, μία προσπάθεια να στεγαστεί η κάθε καινοτομία με τον καλύτερο τρόπο. Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα εντυπωσιακά στοιχεία για αυτά τα γραφεία, εξαιρετική σημασία έχSteve Jobsει το γεγονός ότι τα γραφεία θα τροφοδοτούνται 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον, επομένως, κάτι που ταιριάζει φυσικά στο ακέραιο με το χαρακτήρα της εταιρείας. Κάθε κτίριο θα είναι ολοκληρωτικά εναρμονισμένο με το εξωτερικό περιβάλλον, προσφέροντας τελείως οικολογικό χαρακτήρα στο όλο εγχείρημα. Βέβαια, η υπογραφή του ιδρυτή της Apple είναι έντονη. Θα υπάρχει το όνομά του στο κεντρικό κτίριο και έχει ήδη γίνει ευρέως γνωστή η προσωπική του έμπνευση για αυτό το πάρκο.
Εκτός από τα κτίσματα, ωστόσο, εντυπωσιάζει και ο χώρος τριγύρω. Κι εκεί το πράσινο κυριαρχεί, γεγονός που κάνει πιο έντονη την οικολογική ταυτότητα της εταιρείας. Πραγματικά μια ανάσα πρασίνου με πάρκα και με χώρο όπου οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν διάλειμμα και να απολαμβάνουν τη φύση.
Ανάμεσα στις εναλλακτικές λύσεις που έχουν επιστρατευτεί για την εξασφάλιση της ενέργειας που χρειάζεται αυτό το πάρκο, ξεχωρίζουν τα υπερσύγχρονα φωτοβολταϊκά. Οι εγκαταστάσεις είναι μοντέρνες και αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους. Καθώς το πάρκο δημιουργείται στην Santa Clara του San Francisco, ο ήλιος είναι άφθονος και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Μία εταιρεία που διαρκώς εντυπωσιάζει με νέες δημιουργίες, με συσκευές που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού και δημιουργούν καινούριες επιθυμίες, πλέον θα κερδίζει τις καρδιές των καταναλωτών μέσα από τα σύγχρονα γραφεία της.